Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (17)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гуленко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Марголин Б. 3. 
Особенности расчета С -интеграла при термосиловом нагружении элементов конструкций [Електронний ресурс] / Б. 3. Марголин, А. Г. Гуленко, С. М. Балакин // Проблемы прочности. - 2012. - № 4. - С. 5-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PPT_2012_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 456.586 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Грет Г. П. 
Товарна політика видавництва "Дух і літера" [Електронний ресурс] / Г. П. Грет, А. В. Гуленко // Поліграфія і видавнича справа. - 2014. - № 1-2. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pivs_2014_1-2_4
Надано дослідження маркетингової товарної політики науково-видавничого об'єднання "Дух і Літера" як складової частини маркетингового комплексу підприємства. Проаналізовано основні стратегії та напрями реалізації товарної політики видавництвом.
Попередній перегляд:   Завантажити - 352.35 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Власова О. І. 
Суб’єктивне благополуччя дитини як орієнтир психологічного супроводу в закладах рекреаційного типу [Електронний ресурс] / О. І. Власова, А. С. Гуленко // Наука і освіта. - 2014. - № 12. - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NiO_2014_12_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 364.265 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гуленко А. С. 
Динаміка формування цілісної особистості студентів під час навчання в університеті [Електронний ресурс] / А. С. Гуленко // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Психологічні науки. - 2016. - Вип. 1(2). - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvkhp_2016_1(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 208.548 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Васильев Б. А. 
Подходы к обоснованию продления срока эксплуатации реактора типа БН [Електронний ресурс] / Б. А. Васильев, О. Ю. Виленский, В. Б. Кайдалов, Б. 3. Марголин, А. Г. Гуленко, И. П. Курсевич // Проблемы прочности. - 2013. - № 4. - С. 75-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PPT_2013_4_8
Описаны работы по определению нормативно-методических подходов к обоснованию продления срока эксплуатации реактора типа БН.
Попередній перегляд:   Завантажити - 380.346 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Гуленко А. Г. 
Исследование развития трещины в аустенитных сталях при ползучести с учетом влияния предварительного термического старения [Електронний ресурс] / А. Г. Гуленко, А. А. Бучатский, Б. 3. Марголин, А. Д. Каштанов, В. А. Федорова // Проблемы прочности. - 2012. - № 6. - С. 14-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PPT_2012_6_4
На основании обработки большого объема экспериментальных данных, полученных для сталей аустенитного класса 304 и 316, определены коэффициенты в уравнении, описывающем скорость роста трещины при ползучести в зависимости от С*-интеграла. С целью анализа применимости этого уравнения к отечественным аустенитным сталям исследовали скорость роста трещины в основном металле, сварном шве и зоне термического влияния сталей 10Х18Н9 и 08Х16Н11М3 в исходном (аустенизированном) состоянии и после длительного теплового старения. Предложен способ учета теплового старения при расчете скорости роста трещины в условиях ползучести.
Попередній перегляд:   Завантажити - 500.192 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Гуленко А. 
Груповий коучинг як технологія формування цілісної особистості студента [Електронний ресурс] / А. Гуленко // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія. - 2016. - Вип. 1. - С. 36-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vknup_2016_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 364.964 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Дорохович В. В. 
Визначення впливу шроту насіння соняшника на структурні показники тіста і фізико-хімічні показники здобного печива [Електронний ресурс] / В. В. Дорохович, А. M. Гуленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 1. - С. 160-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2021_27_1_17
Наведено результати досліджень щодо застосування шроту насіння соняшника в технології здобного печива. Доцільність застосування шроту насіння соняшника обумовлена тим, що здобне печиво має невелику кількість білка, майже не має харчових волокон, натомість містить велику кількість жиру та цукру. В шроті насіння соняшника міститься близько 35 % білка та 16 % клітковини. Застосування шроту насіння соняшника менш розповсюджено, ніж застосування шротів інших олійних культур. Це, ймовірно, пов'язано з наявністю хлорогенової кислоти, яка окиснюється з утворенням темнозабарвлених продуктів, які, своєю чергою, погіршують візуальне сприйняття виробів. Із метою визначення впливу шроту з насіння соняшника на структурно-механічні властивості тіста визначали граничну напругу зсуву. Встановлено, що застосування шроту в кількості до 10 % спричиняє збільшення граничної напруги зсуву тіста на 21 - 23 %, застосування шроту в кількості 20 % - до 60 %. Це може бути пояснено зміною нутрієнтного складу печива, зокрема збільшенням кількості харчових волокон. Проведено визначення граничної напруги зсуву після 1 год вилежування тіста. Доцільність проведення таких досліджень обумовлена ймовірністю ситуацій, коли тісто підлягає вимушеному вилежуванню. Встановлено, що гранична напруга зсуву в зразках тіста з дозуванням шроту 5, 10, 20 % збільшилась відповідно на 14,5, 23,9, 55,4 %, якщо порівняти з початковою. Фізико-хімічні показники розробленого печива відповідають вимогам нормативної документації. Намочуваність здобного печива зі шротом насіння соняшника є дещо нижчою у порівнянні з контролем, що пов'язано з нутрієнтним складом шроту насіння соняшника. Міцність збільшується, що, ймовірно, можна пояснити збільшенням кількості білка та харчових волокон у його складі. В процесі зберігання спостерігається збільшення вологості печива, що пояснюється рівноважною вологістю, яка є вищою за вологість випеченого печива, та зменшення лужності в контрольному зразку і в досліджуваному зразку печива. У зразках печива з дозуванням шроту 20 % спостерігається сірувате забарвлення, проте за смаковими властивостями воно не поступається контрольному зразку.
Попередній перегляд:   Завантажити - 472.226 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського